SILHOUETTE soft

Silhouette 2Silhouette Soft sunt fire bioresorbabile indicate pacienților cu deficit de volumetrie sau care doresc un efect de lifting, dar fără intevenție chirurgicală.

Procedura este una simplă, sigură si foarte comodă.

 

 

 

 

Marirea barbiei

marirea barbieiMarirea barbiei si modificarea proiectiei ei- interventia are ca scop infrumusetarea fetei pacientei prin corectarea conturului facial si redarea proportiilor ideale.

SILHOUETTE lift

SilhouetteLift

Silhouette Lift ™ vă oferă posibilitatea de a vă bucura din nou de zâmbetul tineresc și de prospețimea care vă place atât de mult, fără o anestezie generală, fără spitalizare și fără un timp de recuperare lung.

Lipoaspiratia gusei si a barbiei duble

chin liposuction2Este o operatie cu indicatie pentru pacientele care prezinta depozit de grasime in regiunea cervicala si un exces minim de piele la nivel submandibular si pe partea anterioara a gatului.

Marirea buzelor cu PermaLip™

Una dintre cele mai mari provocari pentru domeniul chirurgiei plastice a regiunii periorale a fost descoperirea unei solutii exceptionale pentru augmentarea buzelor.

permalip2Metodele existente, atat permanente cat si temporare, s-au confruntat cu rezultate dezamagitoare atat pentru medicii practicieni, cat si pentru pacienti.

Liftingul gatului

liftingul gatuluiLiftingul gatului este o interventie chirurgicala cu viza pe eliminarea excesului de piele de la acest nivel si tensionarea muschiului platisma.
Exista mai multe tehnici chirurgicale,care se adapteaza in functie de conditia locala a pacientei.Interventia se practica sub anestezie locala,completata cu sedare, fara internare, iar recuperarea dureaza 10-14 zile.