Terapia MICRONEEDLING CLINICCARE™ TITANIUM

cliniccare 2

 -este revoluţionar in combaterea ridurilor si a restructurarii tesutului

 -este eficient din punct de vedere al rezultatelor si al costurilor, in comparatie alte aparate

 -este sigur fiind o metoda „non-chirurgicala şi non-ablativa” înseamnă tratament „blând” şi non-invaziv pentru piele. Durerea este redusă, timpul de refacere post-tratament este foarte scurt şi prezintă riscuri minime de complicaţii.

Mecanismul de funcţionare a terapiei microneedling

Terapia cu micro-ace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul Dvs. reacţionează la introducerea acelor la fel cum ar reacţiona la orice alt obiect de penetrare a pielii. Diferenţa este de dimensiune a obiectului – fiind vorba de micro-ace. Introducerea de ace chirurgicale foarte mici este simţită de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Dar acele sunt atât de fine şi subţiri, încât rănirea ţesutului este puţin probabilă. Integritatea pielii rămâne intactă. Cu toate acestea, acest “stimul nervos”, transportat cu ajutorul semnalelor electrice, are ca ţintă un proces de vindecare în cascadă.

COMPARAŢIE CU ALTE TRATAMENTE

Rollerul cu microace CLINICCARE™ TITANIUM poate să creeze până la 500000 micro-canale în piele în decurs de doar 10 minute, la o adâncime de la 0.5 la 2.5 mm în epidermă, deschizând astfel calea utilizării ingredientelor activi din produsele de îngrijire a pielii (produse de mezoterapie, factori de creştere, acid hialuronic, etc.). Astfel absorbţia produselor de îngrijirea pielii poate să crească până la 3000%, comparativ cu aplicarea tradiţională.

clinicare 4

În acelaşi timp, „daunele” produse de rollerul cu microace CLINICCARE™ TITANIUM sunt minime, fără să afecteze partea sănătoasă a tegumenului, lucru care nu se poate spune despre alte tehnici de refacere a suprafeţii pielii (laser, peeling, etc.). Deoarece epiderma rămâne intactă, perioada de refacere este una foarte scurtă, iar producerea stimulată de colagen este îndreptată către îmbunătăţirea texturii şi calităţii tegumenului.

Folosirea medicală a rolerelor cu microace CLINICCARE™ TITANIUM este o alternativă viabilă la tratamentul cu laser pentru refacerea pielii, fără a implica o procedură costisitoare sau invazivă. Microneedling-ul cu rolere CLINICCARE™ TITANIUM este o alternativă mai sigură şi îmbunătăţeşte starea pacienţilor, care prezintă următoarele afecţiuni:

cliniccare 7

  • urmele de acnee şi cicatrici;

  • pielea îmbătrânită şi afectată de soare;

  • ridurile faciale şi din decolteu;

  • hiper-pigmentare;

  • vergeturi;

  • pori dilataţi;

  • stimularea creşterii părului.

 

 

Dupa efectuarea tratamentului se foloseste un gel special cu Acid hialuronic, sau cu vitamina C pentru calmarea pielii, ale carui proprietati sunt sporite de efectul microacelor.

cliniccare bef-after