Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

Buzele si ochii sunt cele mai expresive elemente ale fetei noastre. Buzele voluptoase si bine definite exprima senzualitate si feminitate.

Marirea buzelor cu Acid HialuronicIn tinerete ele sunt in general ferme, pline si bine definite. Odata cu inaintarea in varsta buzele isi pierd din consistenta si conturare. 

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic presupune injectarea unei cantitati personalizate de gel (acid hialuronic) atat in interiorul lor cat si la nivelul conturului.

Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod normal in dermul pielii noastre. Produsul de laborator are aceeasi formula si proprietati ca si cel din pielea nostra, tocmai de aceea nu exista reactii adverse sau alergii dupa injectarea lui. 

Cum se injecteaza?

Marirea buzelor cu acid hialuronicPentru obtinerea unor buze pline, dar naturale, chirurgul estetician va respecta proportiile fetei dumneavoastre si va folosi o formula adaptata necesitatilor si dorintelor dvs. Acidul hialuronic se poate injecta si in interiorul conturului pentru definire sau la nivelul colturilor gurii pentru ridicarea lor.

Stergerea ridurilor cu acid hialuronic

(Juvederm, Restylane, Teosial, Stylage, Surgiderm, Esthelis)


Stergerea ridurilor cu acid hialuronicAcidul hialuronic este o substanta care se gaseste in dermul pielii noastre. Confera volum si hidratare.

Odata cu inaintarea in varsta acidul hialuronic se deterioreaza si scade in cantitate ducand la modificarea conturului fetei si aparitia ridurilor.

 

Stergerea ridurilor cu acid hialuronic

In timp pielea se deshidrateaza, tesutul subcutanat scade drastic in volum si migreaza gravitational iar ridurile se accentueaza.

La ce foloseste interventia ?

Cu ajutorul acidului hialuronic atenuam santul nazogenian (cel mai important sant de la nivelul fetei noastre), remodelam pometii, buzele si conturul fetei, umplem cearcanele, restauram volumetria si nivelul de hidratare a tenului.

Avantaje: Tratament in pauza de masa !


Acidul hialuronic nu da alergii si este complet absorbabil. Rezultatul tratamentului este imediat si natural, dureaza intre 6-12 luni in functie de varsta si stil de viata. Procedeul nu necesita intreruperea activitatilor cotidiene.

Practic gelul cu acid hialuronic ma transforma din chirurg plastician intr-un artist sculptor. Gelul imi permite sa refac volumetrii sau sa ma "joc" cu proportiile fetei in scopul "beautyficarii" pacientei mele.

Corectarea ridurilor cu Toxina botulinica


Corectarea ridurilor cu Toxina botulinicaCorectarea ridurilor cu Toxina botulinica (Botox, Vistabel, Dysport). 
Personal as incadra-o intr-una din noile minuni ale lumii.

Ce poate fi mai minunat decat sa arati mereu luminoasa, zambitoare si perfect odihnita indiferent de momentele delicate de peste zi?

 

Toxina-botulinicaNu exista practic tratament mai grozav pentru disparitia semnelor de oboseala si suparare de pe chipul nostru. Va amintesc insa ca cel mai important lucru pentru obtinerea rezultatelor fabuloase este aplicarea tratamentului cat mai aproape de aparitia ridurilor.

Nu asteptati pana cand ridul sapa adanc in pielea dvs. pentru ca veti avea nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultatul dorit.

Tratamentul meu personalizat incepe cu o evaluare amanuntita a mimicii, pozitiei si puterii de contractie a musculaturii responsabile de aparitia ridurilor. In functie de aceste lucruri injectez o cantitate minim necesara de toxina botulinica pentru a slabi aceasta musculatura fara a modifica mimica pacientei mele. Imi plac rezultatele naturale si consider ca aspectul de masca este un stigmat inacceptabil pentru imaginea femeii moderne. Intotdeauna analizez fata prin prisma tuturor elementelor ei si pe langa stergerea ridurilor incerc sa "beautyfic" persoana pe care o tratez.

La ce este buna toxina botulinica? Injectarea toxinei botulinice la nivelul fetei este un tratament extrem de usor de tolerat de catre paciente. Este o substanta activa care relaxeaza temporar musculatura responsabila de aparitia ridurilor dinamice de la nivelul fruntii (orizontale sau verticale de incruntare), coltului ochilor ("laba de gasca"), gurii (perpendiculare pe conturul buzelor), gatului (corzile verticale), decolteului, etc. Toxina botulinica (Botox, Vistabel, Dysport) poate fi folosita si pentru ridicarea varfului nasului, modelarea si ridicarea sprancenelor, ridicarea colturilor gurii, atenuarea santului nazogenian (intre baza nasului si coltul gurii).

Cum decurge interventia? Tratamentul se poate realiza sub anestezie locala cu crema de anestezie si presupune injectarea substantei cu ajutorul unor ace foarte fine la nivelul ridurilor pe care dorim sa le stergem. In timpul injectarii veti simti mici intepaturi de tantar insotite de o senzatie usoara de usturime. Dupa tratament semnele intepaturilor pot fi vizibile timp de 30 min. Efectul se instaleaza in cursul urmatoarelor zile si dureaza 4-6 luni. Tratamentul se repeta dupa disparitia efectului dar nu mai devreme de 3 luni.

 

Avantaje – tratament de pauza de pranz Injectarea toxinei botulinice este un tratament extrem de sigur substanta fiind folosita in medicina estetica de peste 20 de ani si se preteaza ca tratament de pauza de pranz pacientul neavand nevoie de perioada de recuperare.