PROCEDURA AUGMENTARII MAMARE - MARIREA SANILOR - CU TRANSFER DE GRASIME PROPRIE

Dacă sunteți în căutarea unei solutii naturale pentru marirea sanilor Clinica Perfect Lines vă pune la dispozitie noua tehnica de augmentare mamara cu grasime proprie.

Noutatea in tehnica promovata inca din anul 2010 de catre cunoscutul medic estetician Roger Khouri (Miami Breast Center, USA) consta practic in extragerea grasimii din zone ale corpului, prelucrarea si transformarea acesteia intr-un implant mamar natural, mult mai putin stresant pentru corp fata de metodele cunoscute pana in prezent.

Tehnica fat transfer  consta in izolarea prin intermediul centrifugarii a produsului obtinut dupa lioposuctie, separand tesutul gras din zona abdomenului sau a coapselor, capabil sa supravietuiasca in  regiunea mamara unde se injecteaza folosind o tehnica speciala.

Prin procedeul mentionat mai sus- de centrifugare- se indeparteaza celulele grase care s-ar rezorbi si se selecteaza doar celulele capabile sa supravietuieasca la nivelul regiunii unde vor fi injectate.

Timpul de recuperare post interventie este mult mai rapid datorita faptului ca grasimea extrasa este proprie si nu constituie corp strain, astfel incat eliminam multe dintre reactiile sau complicatiile ce pot aparea in urma augmentarii cu un implant siliconic.

Tehnica aceasta este minim invaziva si are avantajul minunatei parti integrate a liposuctiei prin care puteti remodela partile mai putin aspectuoase ale corpului.

BENEFICIILE PROCEDURII:

  • Inexistenta vreunui obiect strain in corp

  • Recuperare rapida

  • Fara taieturi sau inczii

  • Liposuctia

  • Nici o problema cu implantul

  • Minim invaziva

tratamente tgjiu1

FBLikeBox by Supremo Hosting

pentru programare !

Daca vreti sa aflati noutati sau sa primiti Ofertele si Reducerile noastre abonati-va la Newsletter !