Tratament facial cu ultrasunete - Dermocell Expert

ultrasunet riduri fineFata de terapia clasica cu ultrasunete Dermocell Expert  aduce o inovatie: capetele de tratament ( dindin barium titanat) ce ofera terapie cu 1 MHz (1 milion microvibratii/secunda) , dar si cu3 MHz (3 milioane microvibratii/secunda), adapate tesutului/zonei pe care dorim sa o tratam.  Pentru tratamentele faciale se utilizeaza frecventa de 1 MHz.

Tratamentul cu ultrasunete realizat cu Dermocell Expert este o solutie eficienta pentru tratarea ridurilor fine la nivel facial.

Microdermabrazie cu Dermocell Expert

microdermabrazie 001Dermocell Expert imbina spectaculos presiunea negativa si dischetele abrazive din pulbere de diamant hipoalergenic.

Pe de o parte presiunea negativa activeaza receptorii celulari, multiplica fibrele de colagen si elastina, uniformizeaza depigmentarile inestetice si atenueaza ridurile instant.  Pe de lata parte  dischetele din pulbere de diamant, hipoalergenice, exfoliaza celulele moarte, conferind  pielii un aspect catifelat si luminos. 

Tenul capata un aspect luminos, intinerit si ferm . Efectele sunt vizibile dupa prima sedinta !

Mezoterapie virtuala cu Dermocell Expert

dermoporatie

Dermoporeza este numita si Mezoterapie Virtuala  deoarece insereaza in straturile profunde ale dermei un cocktail de seruri, vitamine si substante care schimba dramatic infatisarea.

Substantele active specifice sunt introduse in straturile profunde ale epidermei prin actiunea unui curent de joasa frecventa care  mareste permeabilitatea membranei celulare si altereaza structura stratului fosfolidic, producând ceea ce specialistii numesc "electropori". Cu alte cuvinte, acesta supradimensioneaza, pe o perioada delimitata, porii de 400 de ori,  permitând micromoleculelor sa penetreze pielea.

Scleroterapie prin Radiofrecventa

Scleroterapia prin radiofrecventa este cel mai nou, eficient si non-invaziv tratament pentru:before rosacea

• Vene cu diametrul de pana la 0,3 mm;

• Telangiectazii;
• Angioame simple sau stelate.

Principalele avantaje :

• Rezultatele sunt imediate si de durata, cu disparitia vasului;
• Se adreseaza strict vasului afectat, cu respectarea tesutului adiacent;
• Relativ nedureroasa, usor de suportat de catre pacient;
• Pacientul isi reia activitatea imediat;
• Expunerea solara postratament este recomandata dupa 5-7 zile ;
• Tehnica usoara;
• Este mini-invaziva;
• Se poate aplica oriunde pe corp si pe orice tip de piele;

Masaj transdermic facial cu Dermocell Expertpentru o piele intinerita, ferma si tonifiata

intinerireDupa  varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ 75% din totalul de colagen necesar pielii, cu rol in mentinerea aspectului tanar al acesteia. Pielea isi pierde din densitate si apar semnele imbatranirii, ridurile, ovalul fetei se pierde si tenul are un aspect tern.Pentru tratarea efectelor produse de reducerea de colagen  masajul transdermic facial cu Dermocell  are rezultate spectaculoase,  vizibile dupa prima sedinta.

TIZIANO - tratament de lifting  si tonifiere a pielii

BIO TIZIANO thumb

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluția perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feței, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.