Mezoterapia

 

mezoterapieEste o tehnica nechirurgicala ce presupune injectarea in dermul superficial a unor substante special destinate cu numeroase principii active (vitamine, aminoacizi, extracte de plante etc ) avand rolul de a trata tintit problema fara a predispune organismul la aparitia unor efecte secundare sau reactii adverse.

Mezoterapia are ca scop :

prevenirea imbatranirii pielii - se injecteaza cocktail-uri de vitamine, enzime si acid hialuronic dand tenului stralucire si hidratare

diminuarea cearcanelor inchise la culoare

tratarea caderii parului de la nivelul scalpului - prin injectarea de vitamine si substante de regenerare a firului de par.

Substantele se injecteaza in cantitati mici cu ajutorul unor ace sterile foarte subtiri. Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare. Numarul de sedinte necesare este stabilit impreuna cu medicul in functie de gravitatea problemei.

MEZOTERAPIA JALUPRO

jalupro produsEste un dispozitiv medical, injectabil intradermic, steril, absorbabil, care contine:

  • L-aminoacizi: Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina- precursori ai colagenului de tip I, in proportie stoechiometrica corecta pentru activarea cailor sintetice ale fibroblastilor
  • Acid hialuronic- pentru imbogatirea substantei fundamentale, confera hidratare si elasticitate  pielii si stimuleaza refacerea celulara si sintetizarea de noi structuri de colagen.

Efectul este vizibil dupa prima injectare, dar pentru un effect de durata este necesar sa urmati protocolul de 4-6 sedinte, cate o sedinta la 1-3 saptamani.

MEZOTERAPIA SKINKÒ SI SKINKÒ e

Skinko si Skinko E - solutie injectabila ce contine acid hialuronic si aminoacizi foarte importanti pentru mentinerea supletii pielii fetei, buzelor, mainilor, decolteului,etc.

VISCODERM ® Skinkò este o soluție injectabilă care conține acid hialuronic si complex anti-îmbătrânire (minerale, aminoacizi esențiali și vitamine).

Disponibil în două formule cu concentrații diferite de acid hialuronic pentru a satisface nevoile fiecărui tip de pacient și de piele:

VISCODERM ® Skinkò - acid hialuronic 2 mg + Complex Antiaging     skink1

VISCODERM ® Skinkò E - acid hialuronic 32 mg + Complex Antiaging

Biocomplementaritate

VISCODERM ® Skinkò acte privind atât cauzele cât și efectele de imbatranire a pielii, păstrând calitățile pielii biologice și frumusețea naturală creșterea de:

  • îmbunătățirea hidratarii și tropismului celular
  • furnizarea de elemente esențiale pentru o piele restructurata
  • protecția împotriva stresului oxidativ și razele nocive UV

Rezultatul este o piele cu un aspect mai tanar, mai sanatoasa, cu un mai bun tonus, strălucirea și prospețimea sporită.