Masaj transdermic facial cu Dermocell Expertpentru o piele intinerita, ferma si tonifiata

intinerireDupa  varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de pielea noastra se reduce cu 1-1,5% pe an; in consecinta in jurul varstei de 45 de ani detinem aproximativ 75% din totalul de colagen necesar pielii, cu rol in mentinerea aspectului tanar al acesteia. Pielea isi pierde din densitate si apar semnele imbatranirii, ridurile, ovalul fetei se pierde si tenul are un aspect tern.Pentru tratarea efectelor produse de reducerea de colagen  masajul transdermic facial cu Dermocell  are rezultate spectaculoase,  vizibile dupa prima sedinta.

Masajul accelereaza irigatia sangvina,  stimuleaza circulatia limfatica – decongestionand si curatand in profunzime si ajuta la formarea de elastina si colagen – redand tenului fermitatea si elasticitatea.

In plus, terapia DermoLED interactioneaza direct cu celulele pentru a produce mai mult colagen si fibre de elastina, pielea redevine elastica, tonifiata, matasoasa si intinerita. Tratamentul cu DermoLed este foarte relaxant, transmisia de energie directionata catre piele este complet nedureroasa, iar energia emisa este potrivita pentru toate tipurile de piele.

Masajul transdermic facial are urmatoarele rezultate vizibile imediat:

• reda tenului luminozitatea si elasticitatea;
• imbunatateste microcirculatia locala si decongestioneaza tenul;
• stimuleaza productia de colagen si elastina pentru efect antirid de lunga durata;
• ofera fermitate tenului, avand efect puternic de lifting facial;
• indeparteaza cicatrici superficiale;
• curata tenul in profunzime tenul si previne aparitia prematura a ridurilor.