Radiesse – tratament de lifting si conturare

radiesse 0 0 3 afterDaca vrei sa te simti bine in pielea ta, sa arati mai tanara si mai proaspata, sa scapi de riduri si de pielea lasata Radiesse este solutia ideala.

Radiesse® este un filler dermatologic- substanta de umplere bioabsorbabila , pe bază de hidroxiapatită de calciu- care reface volumul fetei , netezeste ridurile profunde si superficiale, da un efect de lifting instant si fermitate țesuturilor.

Corectarea ridurilor cu Toxina botulinica (Botox, Vistabel, Dysport)

tratament antiridCorectarea ridurilor cu Toxina botulinica  as incadra-o intr-una din noile minuni ale lumii.

Ce poate fi mai minunat decat sa arati mereu luminoasa, zambitoare si perfect odihnita indiferent de momentele delicate de peste zi?

Corectarea cearcanelor cu Acid hialuronic

dark circles1Cea mai nou tehnica de injectare a cearcanelor cu formula speciala de Acid Hialuronic

Injectarea în zona ochilor este foarte dificilă și presupune o atenție suplimentară, chiar și când vorbim despre acidul hialuronic.

Stergerea ridurilor cu Acid Hialuronic

(Juvederm, Restylane, Teosial, Stylage, Surgiderm, Esthelis)

Stergerea ridurilor cu acid hialuronicAcidul hialuronic este o substanta care se gaseste in dermul pielii noastre. Confera volum si hidratare.

Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

Buzele si ochii sunt cele mai expresive elemente ale fetei noastre. Buzele voluptoase si bine definite exprima senzualitate si feminitate.

Marirea buzelor cu Acid HialuronicIn tinerete ele sunt in general ferme, pline si bine definite. Odata cu inaintarea in varsta buzele isi pierd din consistenta si conturare.