Mezoterapia virtuala

(mezoterapia fara ac) -Electroporatia

mesoEste o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea  de substante active in spatiile interstitiale celulare prin intermediul pielii.

Aceasta se realizeaza cu ajutorul   unui transductor care functioneaza ca o  “ seringa virtuala”  care inlocuieste acul cu unda electrica pulsata si modulata. Astfel prin intermediul impulsurilor electrice emise , porii se dilata de circa 400 de ori, iar substantele  active cu care se lucreaza, ajung direct la receptorii celulari intr-un timp minim.

Procedura este foarte eficienta tocmai datorita acestui aspect, prin faptul ca este foarte comod pentru pacient .

Mezoterapia fara ac sau mezoterapia virtuala   multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale a substantelor, unde doar 5% din produs ajunge in profunzimea pielii, substantele active  penetrind in proportie de 95 % cu efecte spectaculoase.

Mezoterapia virtuala evita neajunsurile injectilor si nu lasa semne pe piele.  Este indicata tuturor pacientilor care doresc sa trateze probleme precum aspectul de coaja de portocala, flascitatea pielii, ridurile superficiale sau pur si simplu vitaminizare.

Cu ajutorul “cocktailurilor” de substante aplicate si a electroporatiei: 

  •  este imbunatatita textura pielii
  •  se stimuleaza formarea de noi celule si sinteza de colagen si elastina
  •  se reduc ridurile, cicatricile, petele pigmentare, acneea
  •  se realizeaza lifting (facial sau al bustului). 
  •  se reduc semnificativ  celulita, vergeturil si celulele adipoase prin folosirea unor geluri specifice, cum ar fi lipocafeina
  •  se imbunatateste textura pielii prin efectuarea mesoterapiei inainte si dupa terapia LASER, IPL, RF

Rezultatele sunt comparabile cu mesoterapia cu ac, dar fara nici un disconfort sau durere, deoarece locul acului de seringa e luat de o sonda ce aluneca pe pielea acoperita cu “cocktail”. 

Contraindicatii-persoane cu stimulator cardiac, boli cardiovasculare, tulburari ale presiunii arteriale, boli de sange, infectii ale pielii, alergi, boli hepatice, epilepsie, in timpul tratamentului cu hormoni steroizi, gravide, copii mai mici de 12 ani.

O  sedinta dureaza  30 minute si se poate repeta .

Numarul total de sedinte variaza in functie de problema tratata. Rezultatele sunt vizibile deja dupa primele  sedinte, iar rezultatele dureaza in timp.